• math kid   

    7:50-8:00 Prepare for class

    8:01-8:05 Announcements 

    8:05-8:25 Lone Star or Equivalent Spiral Review (20 min)

    8:25-9:25 Math (60 min)

    9:25-10:00 Science (35 min)

    10:00-10:30 Recess

    10:30-10:35 Switch

    10:35-10:50 Lone Star or Equivalent Spiral Review (15 min)

    10:55-11:25 Lunch 

    11:30-12:00 RtI

    12:05-12:15 Finish Lone Star (10 min)

    12:15-12:45 Special Programs (M/W Music, T Counselor, Th Library)

    12:45-12:50 Restroom Break

    12:50-2:00 Math with Mrs. Cullimore’s Class (70 min)

    2:02-2:52 PE (Conference Period)

    2:52-2:55 Restroom Break

    2:55-3:30 Science (35 min)

    3:30 Switch and pack up to go home

    3:40 Dismiss

    (Schedule Subject To Change)

     

     

     

     

     

     

     

     

Last Modified on August 12, 2021